FAQ

1. Hur lång är leveransen?
Vi erbjuder EMS, DHL-frakt över hela världen, det tar vanligtvis 7-10 arbetsdagar att leverera din beställning.

2. Är det säkert att använda mitt kreditkort på din webbplats?
ja! Vi använder ett brett utbud av elektroniska och fysiska säkerhetsåtgärder och enheter för att skydda dina personuppgifter och kreditkortsinformation från obehörig åtkomst. Din kortinformation är helt säker här.

3. Vad sägs om anpassade skatter och avgifter? Kommer jag att faktureras när jag beställer från dig?
I de flesta fall (Men för det mesta) faktureras du inga anpassade skatter eller avgifter vid leverans. Vi har faktiskt alla beställningar i små kartonglådor, med namnet “gåva, inget värde för tullen”.

4. Vad händer om jag inte kommer ihåg mitt lösenord?
Om du har glömt ditt lösenord, klicka på “Glömt ditt lösenord?” På sidan Logga in och följ sedan instruktionerna på nästa sida för att ändra ditt lösenord. Av säkerhetsskäl kan vi inte skicka ditt lösenord via e-post.

5. Är dessa klockor av hög kvalitet eller kommer de att gå sönder efter att jag bär dem några gånger?
Det beror på hur du bär det. Om du bär det regelbundet kommer det att pågå några år utan problem. Klockorna vi erbjuder är av ganska hög kvalitet. Dessa är inte de billiga fynd som du hittar på gatorna som kommer att bryta efter några dagar, dessa kommer att pågå i åratal! Vi är så säkra på våra klockor och vi erbjuder utbyte eller återbetalning för alla klockor om de någonsin är defekta.

6. Är dina bilder från själva kopian eller de äkta klockorna på webbplatsen?
Vi garanterar 100% att alla bilder som tagits från vår webbplats är faktiska bilder på våra kopior klockor! Klockorna ser exakt ut som representerade på bilderna, och vi använder aldrig någonsin annans bilder eller bilder av den äkta klockan.

7. Jag har sett andra webbplatser som erbjuder dem för billigare, varför är dina dyrare?
Priserna på klockorna beror på kvaliteten. Många webbplatser har den lägsta tillgängliga kvaliteten och kan därför sälja dem till billigare priser. Men vi tror inte på att erbjuda varor av låg kvalitet som kan gå sönder efter att ha slitits bara en eller två gånger. Vi tror faktiskt så starkt på våra produkter att vi har en garanti för alla artiklar som köpts från vår webbplats.

8. Erbjuder du grossistpris?
Vi erbjuder upp till 15% rabatt för alla grossistbeställningar, och för att vara berättigade till grossistpriser måste din beställning överstiga 5 artiklar, du kan blanda modellerna för beställningen.

9. Vad händer om paketet är skadat eller saknas när jag får det?
Leverans garanteras 100% av vår webbplats. Som sådan, vid leverans misslyckas, levererar vi produkten till dig utan extra kostnad.

10. Vad är klockans garanti kan du ge?
Vi erbjuder 12 månaders garanti på varje klocka du köper från denna webbplats. Klockor får returneras eller bytas ut endast om de är felaktiga. Garantin täcker inte vanligt slitage eller skador orsakade av yttre skäl (som repor, stenar som saknas, bucklor, nicks, blekning / flisning av materialet på produkten etc.). Garantin täcker inte vattenskador, förlorade eller stulna delar eller skador på grund av personligt missbruk / försumlighet, därför rekommenderar vi dig starkt att inte simma, dyka, surfa eller göra andra liknande aktiviteter med klockor.

11. Ibland är ditt supportsvar försenat, varför?
Vårt företag hanterar en mycket stor volym e-postmeddelanden på våra produkter, och vi kommer att försöka svara på alla våra e-postmeddelanden inom 24 timmar under vardagarna. Snälla hjälp dig själv med att hitta de svar du vill ha från vårt FAQ-avsnitt. Vi har ställt alla de vanliga frågorna här för att fästa processen.

12. Vad är det första jag behöver göra när jag får klockan?
När du har fått klockan, vänligen snälla den. Det är troligt att klockan skulle ha slut på energi genom fraktprocessen. Linda klockan genom att vrida kronan cirka 15 – 20 fulla medurs rotationer. Om du vet att din klocka drivs med batteri, finns det inget behov av att linda det. Om din klocka har en skruvtät krona, släpp den genom att vrida den moturs tills den är lös. Linda det sedan 15 – 20 gånger medsols som nämnts. När detta är gjort kan du dra åt den genom att trycka in kronan inuti och vrida kronan medurs. Genom att göra en manuell lindning av klockan börjar klockan att kryssa.

13.Jag har beställt och fått min replikklocka, det är bra, men jag har ändrat mig, kan jag ändra det?
Försök att bestämma dig noggrant innan du gör din beställning, men om du ändrar dig, skicka oss klockan upp till 14 dagar efter att du fått den och välj en annan klocka.

14. Vad menas med termerna: Automatisk, kvarts och en svepande begagnad?
Automatisk hänvisar till en klockrörelse som består av en självlindningsmekanism som gör att klockan kan köra på egen hand utan batterier. Fördelen med detta är att batterier inte krävs för att klockan ska gå. Nackdelen med det är att klockan ska servas med några få år för att se till att den går smidigt.
Kvarts hänvisar till en klockrörelse som körs med ett batteri. Fördelen med detta är att klockan normalt håller längre än en automatisk klocka. Nackdelen med det är att batteriet måste bytas så ofta.

En svepande second hand hänvisar till en second hand som sveper smidigt istället för att kryssa en gång per sekund. I grund och botten består dess rörelse av ett gäng mycket små, snabba fästingar som kombineras för att få den att se ut som om handen sveper smidigt. Alla automatiska klockor har en svepande second hand, och alla kvartsklockor har en tickande begagnad.

15.Hur ställer jag in tid?
För att ställa in tiden för din automatiska klocka måste du vrida knappen moturs om du har en skruvlåsklocka. Du kommer då att behöva dra ut knappen lite. Det bästa sättet att göra detta är att använda din första och andra finger och även använda din fingernagel som en spak för att dra ut knappen med så lite kraft som möjligt. Du känner ett litet klick när du gör det på rätt sätt. I vissa klockor med en datumfunktion skulle det första steget vara för datumjustering och det andra steget vara för tiden. Nu kan du ställa in tiden genom att vrida den moturs. Detta skulle vända minuttimmarna fram tills du ställer in rätt tid. När rätt tid har ställts in, tryck tillbaka knappen och vrid den medurs i några omgångar för att låsa den i läge.

16. Varför förlorar min automatiska rörelsesreplika tid och slutar ibland att flytta?
När du först får din automatiska rörelsesreplika måste du linda den i 3 minuter raka FÖR du bär den. Om du sedan bär den dagligen fortsätter den att vinda sig själv på handleden när du rör dig och går. Om du slutar bära den i mer än ungefär två dagar måste klockan återställas, men den släpper sig automatiskt när du börjar bära den igen. Din klocka skulle därför inte hålla tid om den inte bärs hela tiden. Men tänk på att du aldrig kommer att behöva byta ut batteriet eftersom det inte finns ett, och mest av allt är denna typ av rörelse exakt vad originalen använder!

17. Vilka betalningsmetoder accepterar du?
Vi accepterar VISA som betalningsmetod. Kontakta oss för andra betalningsmetoder.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.