Frakt & Returnera

Order Hantering
Vi behöver 1-2 arbetsdagar för att behandla din beställning innan leverans utan dröjsmål. Leveranstiden för europeiska länder är 5-7 dagar. För länder som USA, Australien och de flesta länder i Sydamerika kommer det att vara tio dagar.

Spårning
Efter att vi skickat paketet kommer kunden att få ett bekräftelsemeddelande med ett spårningsnummer i det. Vänligen spåra det på http://www.17track.net/ för olika Express-information, http://www.ems.com.cn/english.html för EMS-information, eller http://www.cn.dhl.com/en.html för DHL-information. Följande länder: Tyskland, Italien, Belgien, Danmark, Schweiz, Luxemburg, Vänligen välj DHL som expressföretag.
Online Tracking kan spåra ditt paket i olika stadier. Om du inte kan spåra det kan du prova det igen en eller två dagar senare eller fråga vår kundtjänst om hjälp.

Retur policy
Om 14 dagar (från den dag varan undertecknas för / tas emot), om du begär att returnera den köpta artikeln, kan den returneras och återbetalas under följande villkor. Produkterna ska skickas tillbaka i originalförpackningar, vilket innebär att de inte får användas (utom provning), slitna, plast tas bort, skadade, repade eller manipulerade. Alla avkastningar sker till kundens egen kostnad.
När vi tar emot de produkter som skickas tillbaka intakt drar vi frakten på 20-40 $ & lämna kostnad för den tid vi skickade den till dig och sedan ger dig en återbetalning.
Observera att vi efter 14 dagar inte kan utfärda någon återbetalning, men utbyte kan vara acceptabelt. Observera att återbetalning inte gäller klockor som har lidit fysiska skador orsakade av kunden. Om så är fallet är utbyte tillrådligt.

Utbyten
Om 14 dagar (från den dag varan undertecknas för / tas emot), om du tycker att de produkter du köper inte är tillfredsställande, kan de returneras och ersättas under följande villkor :
Produkterna ska skickas tillbaka i originalförpackningar, vilket innebär att de inte får användas (utom provning), slitna, plast tas bort, skadade, repade eller manipulerade. Alla avkastningar sker till kundens egen kostnad.
När vi får produkterna som skickas tillbaka intakt kommer vi att ersätta dem med nya och skicka tillbaka dem till dig.
Eftersom det ingår leveranskostnad och fraktavgift, vänligen förstå att vi måste debitera dig 10-20 USD som frakt & Överföringskostnad innan vi skickar er ersättningsartikel.
Börsen kommer att bli föremål för justering av prisskillnaden (om det finns något).
Observera att om du vill byta ut produkten efter de garanterade 14 dagarna, föreslås att du kontaktar oss direkt för vidare behandling.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.