Villkor

För att möta kundernas behov och preferenser tillhandahåller vi trevlig service för dig. Om du har några frågor kan du kontakta oss.
Genom att njuta av de tjänster som tillhandahålls av oss kommer du att engagera dig i dessa användarvillkor och andra relevanta policyer, villkor och regler. Om du inte håller med om något av denna policy kan du vägra att besöka vår webbplats.

Integritet
Se vår integritetspolicy för att ta reda på vår tradition i denna fråga. Denna policy gäller också för ditt besök på vår webbplats.

Elektronisk Kommunikation
När du besöker vår webbplats eller skickar ett e-postmeddelande till oss, kommunicerar du med oss på elektroniskt sätt, vilket innebär att du samtycker till att acceptera våra elektroniska meddelanden. Vi kommer att kontakta dig via e-post eller meddela ett meddelande på vår webbplats. Enligt lagkrav på att dessa meddelanden ska skrivas, om vi kan bevisa att det har skickat dig de elektroniska meddelandena eller utfärdat meddelandet på webbplatsen, vilket skulle anses att du har fått all överenskommelse, förklaring, proklamation och annan information.

Upphovsrätt
All information som publiceras på vår webbplats, såsom uttalande, diagram, skylt, knappikon, bild, ljuddokumentssegment, digital nedladdning, data redigering och programvara tillhör vår webbplats, dess anslutna Watch-företag eller resursleverantörer, som är under skydd av Hong Kong och internationell upphovsrätt.
Sammanställning av all information på vår webbplats är Replica Watches exklusiva egendom, under skydd av internationell upphovsrätt. All mjukvara som används av vår webbplats tillhör vår webbplats, dess anslutna företag eller resursleverantörer, under skydd av kinesiska och internationella upphovsrättslagar.

Vår Rätt
Ikonerna, skyltarna, sidhuvudet, knappikonen, uttalandet, servicenamnet på vår webbplats tillhör alla varumärket eller klädseln på vår webbplats och dess anslutna företag. Alla dessa ikoner eller klädsel borde inte användas till några produkter eller tjänster som inte är relaterade till vår webbplats och dess anslutna företag på något sätt som eventuellt vilseleder konsumenter eller avskrivningar eller förfalskning av företag. Alla andra varumärken som visas på vår webbplats utom de huvudsakliga delarna ovan tillhör respektive fastighet hos ägarna, som kan vara eller inte kan vara relaterade till vår webbplats eller dess anslutna företag eller sponsrade av oss eller dess anslutna företag. Utan det skriftliga tillståndet från oss eller dess varumärkesägare, bör något på vår webbplats inte förklaras eftersom någon beviljas med tillstånd av anknytning eller andra sätt eller berättigade att använda varumärken som visas på vår webbplats.

Ditt Konto
Om du väljer att använda vår webbplats är du ansvarig för att hålla hemligheten med din kontoinformation och lösenord och begränsa posten till din dator, och du godkänner också att svara på alla aktiviteter med ditt konto och lösenord.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.